Fat Killer

Fat Killer - 12 Неделен водич

Теретана

Намалување на вишокот килограми и телесни масти е едноставен процес – АКО ја имаш правилната формула за тоа. Мојата програма е формулирана токму за таа цел – да се ослободиш од вишокот и да добиеш подобра мускулна дефиниција и форма на телото!

Персонализиран план за исхрана
Напредна тренинг програма за во теретана
Неделни совети за подобри резултати
Бонуси
imgprogram2detailscover

Fat Killer - 12 Неделен водич

Теретана

Намалување на вишокот килограми и телесни масти е едноставен процес – АКО ја имаш правилната формула за тоа. Мојата програма е формулирана токму за таа цел – да се ослободиш од вишокот и да добиеш подобра мускулна дефиниција и форма на телото!

Персонализиран план за исхрана
Напредна тренинг програма за во теретана
Неделни совети за подобри резултати
Бонуси
imgprogram2detailscover

ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ ВО МОЈОТ ПАКЕТ

Погледнете што добивате во мојот пакет

imgfatkillerprogram-2

ТРЕНИНГ ПРОГРАМА

Моето целокупно 8 годишно искуство со тренирање и како персонален тренер е сублимирано во оваа програма. Креирани се:

Вежби за загревање кои ќе ве заштитат од повреди
Повеќе од 40 различни видео вежби
Многубројни фит, вкусни рецепти
Месечни бонус вежби во приватната ФБ група

ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ ВО МОЈОТ ПАКЕТ

Погледнете што добивате во мојот пакет

ТРЕНИНГ ПРОГРАМА

Моето целокупно 8 годишно искуство со тренирање и како персонален тренер е сублимирано во оваа програма.

imgfatkillerprogram-2
Вежби за загревање кои ќе ве заштитат од повреди
Повеќе од 40 различни видео вежби
Многубројни фит, вкусни рецепти
Месечни бонус вежби во приватната ФБ група

ПЛАН ЗА ИСХРАНА

Заборави на гладување, ова не е диета, ова сум јас и мојот тим во мисија да ги промениме нездравите навики на исхрана засекогаш.

Детално пресметани и балансирани оброци
Можност за избор од повеќе понудени опции
Опција за вегетаријанци
Шопинг листа на состојки
Неделно пратење на твојот прогрес

ПЛАН ЗА ИСХРАНА

Заборави на гладување, ова не е диета, ова сум јас и мојот тим во мисија да ги промениме нездравите навики на исхрана засекогаш.

Детално пресметани и балансирани оброци
Можност за избор од повеќе понудени опции
Опција за вегетаријанци
Шопинг листа на состојки
Неделно пратење на твојот прогрес

ПРИВАТНА ФБ ГРУПА И НЕДЕЛНИ ОБРАЌАЊА

Оваа приватна ФБ група е со една цел – да се поддржуваме, мотивираме и помагаме на патот кон нашата цел. Заеднички ги споделуваме искуствата и ги решаваме потенцијалните проблеми.

Одговарам на сите ваши прашања
Мое обраќање секоја недела
Мое видео обраќање секоја недела

ПРИВАТНА ФБ ГРУПА И НЕДЕЛНИ ОБРАЌАЊА

Оваа приватна ФБ група е со една цел – да се поддржуваме, мотивираме и помагаме на патот кон нашата цел. Заеднички ги споделуваме искуствата и ги решаваме потенцијалните проблеми.

Одговарам на сите ваши прашања
Мое обраќање секоја недела
Мое видео обраќање секоја недела

ОВА СЕ МОИТЕ ПАКЕТИ

Погледнете што добивате во мојата програма.

 
ОСНОВЕН ПАКЕТ
Персонализиран план со исхрана и тренинг програма со вежби.
ПРЕМИУМ ПАКЕТ
Персонализиран план со исхрана и тренинг програма со вежби.
Персонализиран план на исхрана
Тренинг програма со видео инструкции за секоја вежба
Достапност до приватна ФБ група
Шопинг листа и бонус рецепти секој месец
Приватни разговори 3 пати неделно
По договор, 2 персонални тренинзи месечно  
Бонус совети и консултации околу суплементи и попусти при нарачка  
Неделен план за тренинг  
  1200 ден. месечно х 3 месеци 2990 ден. месечно x 3 месеци
 

ОВА СЕ МОИТЕ ПАКЕТИ

Погледнете што добивате во мојата програма.

 
ОСНОВЕН ПАКЕТ
Персонализиран план со исхрана и тренинг програма со вежби.
ПРЕМИУМ ПАКЕТ
Персонализиран план со исхрана и тренинг програма со вежби.
Персонализиран план на исхрана
Тренинг програма со видео инструкции за секоја вежба
Достапност до приватна ФБ група
Шопинг листа и бонус рецепти секој месец
Приватни разговори 3 пати неделно
По договор, 2 персонални тренинзи месечно  
Бонус совети и консултации околу суплементи и попусти при нарачка  
Неделен план за тренинг  
  1200 ден. месечно х 3 месеци 2990 ден. месечно x 3 месеци
 

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Доколку не го најдеш одговорот на твоето прашање подолу, во секое време може да ми пишеш порака на инстаграм и ќе се потрудам да ти одговорам во најкраток период.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Доколку не го најдеш одговорот на твоето прашање подолу, во секое време може да ми пишеш порака на инстаграм и ќе се потрудам да ти одговорам во најкраток период.

Кога ќе го добијам мојот 12 неделен водич ?

По успешното извршување на трансакцијата, во рок од 1-2 дена на email- от кој ќе го наведеш при внесување на податоци, ќе добиеш информации за логирање за да имаш пристап до твојата целосна програма и водич.

Дали овој водич ќе помогне да ја достигнам мојата цел ?

Доколку се водиш според се она што е наведено и посочено, ќе направиш одличен прогрес за 3 месеци! Сепак, тоа влијае од повеќе фактори, како што е стартната точка при започнување на програмата, искуството, генетскиот потенцијал, точната цел и останато.

Дали треба да имам искуство со вежбање во теретана за да се водам според овој водич ?

Овој водич не е за почетници кои никогаш не тренирале во теретана. Но, исто така не е потребно да имаш поминато 3 години во теретана за да се водиш според оваа програма. Доволно е да имаш основно познавање на вежбите и нивното правилно изведување – се останато е наведено за лесна разбирливост и водење! На тебе останува само да го практикуваш сето тоа.

Дали треба да конзумирам суплементи ?

Во оваа програма и водич, покрај останатите содржини, има и водич за почетници и напредни вежбачи за што и кога да се користи кога станува збор за суплементи. Сепак, доколку не си одлучен или пак имаш нејаснотии, можеш слободно да ме контактираш за да ти помогнам.

Како можам да платам?

Плаќањето се извршува со кредитна картичка на самата страна кај програмата – се што ти е потребно е картичка со која можеш да купуваш online. Сите трансакции се заштитени, правејќи ја вашата картица и трансакција безбедна.

Кога ќе го добијам мојот 12 неделен водич ?

По успешното извршување на трансакцијата, во рок од 1-2 дена на email- от кој ќе го наведеш при внесување на податоци, ќе добиеш информации за логирање за да имаш пристап до твојата целосна програма и водич.

Дали овој водич ќе помогне да ја достигнам мојата цел ?

Доколку се водиш според се она што е наведено и посочено, ќе направиш одличен прогрес за 3 месеци! Сепак, тоа влијае од повеќе фактори, како што е стартната точка при започнување на програмата, искуството, генетскиот потенцијал, точната цел и останато.

Дали треба да имам искуство со вежбање во теретана за да се водам според овој водич ?

Овој водич не е за почетници кои никогаш не тренирале во теретана. Но, исто така не е потребно да имаш поминато 3 години во теретана за да се водиш според оваа програма. Доволно е да имаш основно познавање на вежбите и нивното правилно изведување – се останато е наведено за лесна разбирливост и водење! На тебе останува само да го практикуваш сето тоа.

Дали треба да конзумирам суплементи ?

Во оваа програма и водич, покрај останатите содржини, има и водич за почетници и напредни вежбачи за што и кога да се користи кога станува збор за суплементи. Сепак, доколку не си одлучен или пак имаш нејаснотии, можеш слободно да ме контактираш за да ти помогнам.

Како можам да платам?

Плаќањето се извршува со кредитна картичка на самата страна кај програмата – се што ти е потребно е картичка со која можеш да купуваш online. Сите трансакции се заштитени, правејќи ја вашата картица и трансакција безбедна.